rondaj - Hudba, meditácia a ďalšie veci...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Úvod ku môjmu blogu a Nový rok

Zdravím všetky ženy, mužov, deti a takto všetkých.Chcel by som sa Vám touto priamou cestou bez zákrut predstaviť.

Už či moje alebo každého jedinca meno nie je dôležité, môj vek(pre náhodné stotožnenie vás samých so mnou) je končiaci prvý polčas sedemnástky a študujem na Technickom lýceu väčšinou programovanie a elektrotechniku. Mám problémy psychického charakteru asi v takej miere ako každý dospievajúci jedinec. Niesom ničím výnimočnejší ako iná ľudská životná schránka (až na žilami pretekajúcu modrú krv)...

Čo sa týka záľub, najzaujimavejšie sú pre mňa knihy a muzika :3 :3 Hrám na gitare už 8 rokov, čo by sa mohlo pre mnohých zdať ako veľa ale dokopy to nie je ani deň, keď sa obzriem späť. Minulý rok som sa začal o ňu starať viacej a tak aktivnejšie zapájať do vlastného života takže vznikli prvé texty, riffy, sóla, s priateľmi také(nazvyme to) demá. Z hudby mám najradšej rock a metal! /m\m/m\

O všetkom Vás tu budem informovať (ak niečo zabudnem tak mi to pripomeňte skrz správu) v jednotlivých sekciách ktoré sa možno budú časom dopĺňať. Som veľmi rád, že tu môžem medzi Vami byť, dýchať rovnaký vzduch a som vďačný za každý komentár, či už pozicovaný kladne alebo záporne.

Idem ušetriť týmto drahým papierom a ešte tu vsuniem, že Vám všetkým aj tým ostatným chcem popriať k novému roku len to najlepšie. Plno lásky (bez ktorej nemá život zmysel), plno nádeje a sily (lebo aj ten najhorší deň sa raz skončí) a energie urobiť niečo dobré pre seba a ostatných.

PF 2017


Ja a moje názory | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014